Image

In het Echo gamma

Kettingzagen
Trimmers & Bosmaaiers
Heggenscharen
Bladblazers & Bladzuigers
Motorvernevelaars
Grond boormachines

Over Echo

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en ECHO een gerespecteerd wereldmerk.
Door hun toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om hun klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.
Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO producten bij tuinmachines Conell in Erpe-Mere kopen met het volste vertrouwen.
Japan heeft een wereldwijde standaard, waar de verwachting van klanten die Japanse producten kopen extreem hoog is.
De koper gaat er – terecht - van uit dat Japanse producten betrouwbaar, goed gebouwd, professioneel en duurzaam zijn. ECHO heeft dit allemaal.
ECHO is een merk geproduceerd door Yamabiko Corporation, een bedrijf dat achter vele nieuwe innovaties in de wereld stond.
Wat begon met een ruggedragen vernevelaar in 1950, gaat nu nog steeds verder. Hun focus ligt op het ontwikkelen van producten van wereldklasse, die bekend staan ​​om hun lichte gewicht, hun kracht en hun duurzaamheid.
De globale markt vraagt steeds meer veeleisende producten met een lagere uitstoot van schadelijke gassen. Bij ECHO hebben ze hun technologische capaciteiten gebruikt om de wereldwijde leider in de ontwikkeling van motoren met een lagere uitstoot te worden.
In de loop der jaren produceerde Yamabiko Corporation meer dan 60 miljoen motoren.  Alle Yamabiko productiefaciliteiten werken met éénzelfde kwaliteitsstandaard, wat resulteert in consistente, professionele producten. Het is dan ook geen verrassing, dat hun klanten over de hele wereld vertrouwen op de prestaties en hoge kwaliteit van alle Yamabiko Corporation producten.
De ECHO producten worden geassembleerd door de perfecte samenwerking van menselijk vakmanschap en state-of-the-art technologie, wat resulteert in de hoogste kwaliteitsnormen.
Tuinmachines Erpe-Mere: grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag, Makita, Echo, Etesia,