Image

In het Makita gamma

Kettingzagen
Trimmers & Bosmaaiers
Heggenscharen
Bladblazers
Motorvernevelaars
Grondfrezen

Over Makita

1915: Makita Corporation wordt opgericht in Japan. Het bedrijf legt zich toe op de verkoop en de herstelling van elektrische motoren.

1958: Makita begint als eerste in Japan elektrische schaafmachines te produceren en verkopen.

1977: Makita België wordt een van de vele buitenlandse vestigingen van Makita.

2013: Makita telt wereldwijd meer dan 12.500 medewerkers in meer dan 40 landen.

Rond MAKITA motoren wordt niet meer franje gebouwd dan nodig is. MAKITA machines zijn robuust en eenvoudig zowel in gebruik als in onderhoud. Ze zijn gemaakt met één doel voor ogen: dag na dag presteren.
Van particulier tot professional, u kunt MAKITA producten bij tuinmachines Conell in Erpe-Mere kopen met het volste vertrouwen.
De geschiedenis van MAKITA loopt parallel met de evolutie van het elektrische gereedschap. Ook vandaag blijft MAKITA zoeken naar producten en diensten van topkwaliteit. Ze moeten nuttig zijn voor professionals at work.
MAKITA speelt met zijn producten constant in op wat u als klant verlangt. Dat betekent: voortdurend innoveren. Het succes van bijvoorbeeld machines met lithium-ion accu’s en AVT (Anti Vibratie Technologie) is daar het sprekende bewijs van.
 
MAKITA heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. MAKITA neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk.
Tuinmachines Erpe-Mere: grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag, Makita, Echo, Etesia,