Image

In het ARIENS gamma

Zitmaaiers
Grasmachines
Bladzuigers
Onkruidborstels
Kantensnijders
Houtklievers

Over Ariens Company

In deze tijd van high-tech en massaproductie is het bij ARIENS altijd traditie gebleven om hun klanten het beste te bieden, zowel voor wat betreft het product als de service.

De ARIENS Company is een Amerikaans familiebedrijf opgericht in 1933 door Henry Ariens, de overgrootvader van de huidige president Dan Ariens. De ARIENS Company heeft in haar ruim 80-jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. Of het nu gaat om een grasmaaier, sneeuwfrees of een van de andere machines: in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.
Deze traditie is begonnen toen de overgrootvader Henry Ariens in 1933 de ARIENS Company stichtte, met als onderliggende gedachte dat kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs de drie belangrijkste eigenschappen van een machine zijn.

Alhoewel het fabricageproces uiteraard grote veranderingen heeft ondergaan, heeft ARIENS getracht een evenwicht te bereiken tussen de high-tech van vandaag en het vakmanschap uit het verleden. En niet zonder enige trots kunnen we stellen daarin geslaagd te zijn. ARIENS maakt gebruik van de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnieken. Technieken, die ze hebben overgedragen aan de mensen die zich zeer bewust zijn van de noodzakelijke, optimale kwaliteit van hu  producten. 
U kunt ARIENS producten bij tuinmachines Conell in Erpe-Mere kopen met het volste vertrouwen.
Tuinmachines Erpe-Mere: grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag, Makita, Echo, Etesia,